top of page

Varmt Välkomna Till

Lägenhet 1D!

Hej och välkomna till vår dröm 1D!
Vi var lägenhetshusets första köpare och valde då 1D dels p.g.a. den fantastiska möjligheten att kunna dra sig undan men samtidigt ha närhet till allt som Slow Downs område har att erbjuda, men även för den praktiska planlösningen. Lägenheten är helt upp till våra förväntningar och vi trivs mycket bra,
vi tror och hoppas även att ni kommer göra det!

Lägenheten är uppdelad i 2 sovrum med totalt 6 bra sovplatser, ett gemensamt badrum samt ett privat badrum för sovrumet till vänster, gemensamhetsyta med en öppen planlösning och en stor terass med en mysig sitthörna.

Gemensamhetsyta och Terass

En öppen planlösning med skjutdörrar mot den stora terassen som gör att ute blir inne om man så vill. Inomhus hittar du ett fullt utrustat kök, en mysig soffhörna och matbord med upp till 6 sittplatser. På terassen finns en mysig sitthörna, en stege för klädupphängare och fläkt i taket. Mer detaljerad information får du om du klickar på huvudbilden nedan!

Soffhörna med soffbord
Terass
Köksdel
Gång

Sovrum 1 med privat badrum

Ett sovrum avsett för 2 personer med en säng med bredd 180cm och egen ingång till badrummet med dusch, WC och handfat. I rummet finns även tv, mindre kylskåp samt byrålådor och garderob för förvaring. Rummet har tillgång till en privat utgång. Rummet har AC.

Från sovplats
Dubbelsäng
Den privata utgång samt garderob
Dusch och WC med förvaringshyllor
Handfat med spegel

Sovrum 2 och gemensamt badrum

I sovrummet finns sovplatser för 4 personer; 2 platser i våningssängen (80x190cm)och 2 platser  i  dubbelsängen (180x200cm). Från våningssängen går det även att titta på tv:n. 2 stora garderober finns på vardera sida om dubbelsängen. Ett dubbelfönster med mörkläggningsgardinder och AC.

Handdukssvanar i sängen
Våningssäng, 90cm breda
Dubbelsäng
TV
Toalett
Handfat med spegel och  trähyllor

För bokning, kontakta Peo: 

bokningen@slowdownlanta.se

...och ännu en gång,
Varmt Välkomna till 1D!
/Helle och Janne

Det finns ett annat sätt att leva...
bottom of page