Välkomna till Lägenhet A201!

Hej, och varmt välkomna till Lägenhet A201!
Med denna härliga utsikt och mysiga inredning så både tror och hoppas vi att ni kommer att trivas. Lägenheten är byggd vid årsskiftet 2018/19 och ligger på andra våningen i Slow Downs nya område. 

Gemensamhetsyta och Balkong

Det fantastiska läget på A201 kan inte nog betonas. Från balkongens ligg- och sittplatser har man en vidsträckt utsikt över den 25 meter långa poolen, vackra trädgårdsytor och framförallt havet. Invändigt finns kök, matbord och soffhörna. Köket är utrustat med kyl & frys, diskho, induktionshäll, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost och porslin för sex personer. Det finns även vattenberedare för dricksvatten och naturligtvis AC.

Sovrum och Badrum

Lägenheten har tre sovrum med totalt sex sovplatser. I det främre sovrummet finns dubbelsäng, förvaring och även kontorsplats med utsikt. Det mellersta sovrummet har en familjesäng där den undre bädden är 120 cm bred och den övre är 90 cm. I det bakre sovrummet finns våningssäng med standardmått. Alla sovrum har AC. Det större badrummet har WC, handfat och dusch. Gästtoaletten har WC och handfat.

Vi önskar er en härlig vistelse på Koh Lanta och Slow Down!
/Familjen Kullman

För bokning, kontakta

bokningen@slowdownlanta.se