Varmt Välkomna till Lägenhet B101!

Hej och Välkomna till Slow Down och B101!
Jätteroligt att ni är nyfikna på vår lägenhet. B101 blev färdigbyggd 2017 och har ett härligt läge på bottenplan nära pool och med utsikt ner mot havet. Vi både hoppas och tror att ni kommer att trivas! // Familjen Viktorsson

Lägenheten har 3 sovrum med totalt 6 sovplatser. 2 badrum med dusch, toalett & handfat.

Kök & vardagsrum flyter samman och öppnar du upp de stora dragdörrarna kommer du ut på den rymliga terrassen. Alla rum har AC.

Sovrum 1 - Master Bedroom

Master Bedroom hittas längst bak till vänster i lägenheten. I anslutning finns ett privat badrum med dusch, handfat och WC. Rummet bjuder på en 180cm bred dubbelsäng samt gott om förvaringsmöjligheter i både garderoberna och byrålådorna. 

Sovrum 3

Sovrum 3, det främre sovrummet, är det minsta. Här finns en standard våningssäng (90cm bred) och ett skrivbord mot fönstret med utsikt över vardagsrummet.

Sovrum 2

Här i det bakre sovrummet till höger, hittar man en familjesäng där underslafen är 120cm bred, & överslafen 90cm. Här finns även gott om utrymmen för förvaring samt ett skrivbord vid fönstret. 

Vardagsrum & Kök

Kombinationen av äldre träslag och blåa nyanser ger vardagsrummet och köket en behaglig atmosfär. Kanske en myskväll framför tv:n i soffhörnan eller en lång-middag vid matbordet som har plats för 7 personer. Här finns även AC som kan vara rätt skönt på de varmaste dagarna.

Köksutrustning

- Kyl & Frys
- Induktionshäll
- Diskho
- Porslin, glas & bestick
för minst 6 personer

- Kaffebryggare
- Vattenkokare
- Mixer 

- Brödrost
- Mikrovågsugn

Terrass

Badrum

Platsen för för-drinken eller att bara njuta av en härlig bok. För ett svalkande dopp är det inte alltför långt till poolen

Från vardagsrummet kommer man in i det gemensamma badrummet. Dusch, WC och handfat.

Om ni är intresserade att hyra B101 är ni varmt välkomna att höra av er till Slow Down på: 
bokningen@slowdownlanta.se