top of page

Välkomna till Lägenhet B203!

Varmt välkomna hem till oss på den andra våningen i Lägenhetshus B! 
Lägenheten som är helt nybyggd (2018) har sovplatser för 6 personer. Gemensamhetsytan har ett matbord med lika många sittplatser, fullt utrustat kök  och en mysig soffhörna för hela familjen att umgås i och  samtidigt njuta av en utsikt över område och en snegling av havet.
Vi hoppas och tror att ni kommer att trivas hos oss!

Matplats för 6 personer, soffa med soffbord, liten myshörna att koppla av i samt kök.

Köket är fullt utrustat med porslin för 6st, kyl & frys, mikro, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, m.m.

Gemensamhetsyta

Master Bedroom

Sovrummet längst fram mot balkongen. Sängen är 180cm bred och har ett sängbord på vardera sida. En byrålåda och krokar finns och fönstret mot gemensamhetsytan ger ett behagligt ljusinsläpp i rummet. AC.

Sovrum 2

Sovrummet i mitten. Här finns en 150cm bred säng med ett sängbord. En stege att hänga kläder på, AC och ett enkelfönster för ljusinsläpp.

Sovrummet närmast ingång. Här finns en 150cm bred säng med ett sängbord, AC samt ett stort fönster som ger ett trevligt morgonljus!

Sovrum 3

Det stora och avlånga badrumet med putsade väggar och trädetaljer ger en fräsch men mjuk känsla. Toalett, handfat med spegel, dusch och flera krokar och hyllor.

Badrum

Hall

Stor garderob sittplats & spegel är det första du hittar när du kommer in!

Balkong

Från balkongen har man en bra överblick över det mesta som pågår samtidigt som man skymta havet. En mycket trevlig plats att koppla av på både dag och natt.

För bokning, kontakta Peo: 

bokningen@slowdownlanta.se

Vi hoppas ni kommer att trivas!

Det finns ett annat sätt att leva...
bottom of page