top of page

Reseförsäkring

 

Vi har undersökt marknaden och letat efter den bästa och billigaste reseförsäkringen för oss som är i Thailand längre tid än de 45 dagarna som ingår i hemförsäkringen. Den mest prisvärda försäkringen vi hittade var Gouda. Gouda var billigare än hemförsäkringsbolagen och även billigare än de andra nischade reseförsäkringsbolagen. Efter två år med Gouda och deras larmcentral har vi bara positiva erfarnheter hur de fungerar i praktiskt.  Även Andaman clinic, som är den läkarcentralen vi samarbetar med på Koh Lanta, samarbetar med Gouda. Vi kontaktade Gouda och frågade om vi kunde få ytterligare grupprabatt från deras redan konkurenskraftiga priser då vi är många svenskar som är på Koh Lanta på vintern.

 

Gouda Reseförsäkring

Det blir mer och mer vanligt att vi svenskar väljer att övervintra i solen under vinterhalvåret. Gouda har alla typer av reseförsäkringar som är anpassade för just din resa. Ska du ”bara vara” passar ”Reseförsäkring Worldwide” perfekt för dig, har du barn med på resan som är under 14 år har de dessutom 50% rabatt på sin försäkring.  Har du fyllt 70 år erbjuder vi en Seniorförsäkring till dig. Ska du studera eller arbeta? Då har vi även försäkringar för dessa ändamål. 
Kom ihåg att du alltid måste ta kontakt med Gouda om du redan befinner dig utomlands och önskar teckna en försäkring. Maila oss gärna på info@gouda-rf.se eller ring 08-615 28 00 (öppet mån-fre kl.09.00-16.00).


 Om oss

Gouda Reseförsäkring är en del av den norska försäkringskoncernen Gjensidige som har försäkrat liv och hälsa sedan 1816. I Sverige är Gouda en av de ledande aktörerna på marknaden för såväl privat- som tjänstereseförsäkringar. Koncernen blidades 1924 och försäkrar idag mer än 2 miljoner resenärer per år. Gouda finns representerade i både Sverige, Norge och Danmark och vi har dessutom vår egna alarmcentral. 
Goudas ambition är att erbjuda den svenska marknaden de mest omfattande och prisvärda reseförsäkringsprodukterna, vilket ger trygghet för såväl privatpersoner som grupper och affäresenärer.

Det finns ett annat sätt att leva...
bottom of page