top of page

SlowDown Retreat

Maila bokningen@slowdownlanta.se för bokning

Yoga på stenar

Stilrena och nyrenoverade Bungalows

Nyrenoverade bungalows (2022) som är enkla men väldigt mysiga. Mycket bambudetaljer som skapar en thailändsk och stilren känsla i hela rummet.Varje rum har en stor dubbelsäng, altan, utedusch och innedusch med väl tilltagna ytor för två personer.

En plats för lugn och ro

SlowDown retreat är vår stora nyhet 2022/23. Vår tanke var att få till en lugnt plats för avkoppling som en balans till det mer aktiva området Slow Down vi har idag. Under ett års tid har vi renoverat hela området och kan nu presentera 9 toppfina och lyxiga bungalows i Thaistil för två personer. 

Slow Down Retreat-2_edited.jpg

Hälsokost

Hälsobaren mot stranden serverar god vällagad mat med naturliga råvaror med härliga fruitchakes, chiabowls mm mm. Visst kan man  även ta ett gott glas bubbel eller en fin Pinotnoir om man vill det.

56697126_2627184737356038_5347373676683591680_n.jpg
2.png

Yoga och Meditation

Framsidan mot vattnet rymmer en yoga studio inomhus och en härlig takterass för meditation, läsa böcker eller bara sitta och titta på den vackra utsikten. Från och med nyårsskiftet kommer Magnus starta upp yoga och meditationspass för alla intresserade. Varmt välkomna 

Om Magnus Lindroth:

Diplomerad coach, yogalärare, självförsvarsinstruktör och handledare i stresshantering och mentalträning.

Det finns ett annat sätt att leva...
bottom of page